Що з'їсти на сніданок восени / фото ua.depositphotos.com

Зі зміною погоди восени часто погіршується самопочуття і з'являються проблеми зі здоров'ям. Щоб бути продуктивним протягом усього дня, зверніть увагу на свій сніданок. Ваш осінній сніданок повинен бути зігріваючим, ситним і корисним.

Їжте теплу їжу

Гарячий осінній сніданок / фото ua.depositphotos.com

Восени температура повітря знижується і в квартирі стає холодніше. Щоб не піддавати випробуванням свій імунітет, обов'язково снідайте гарячою їжею. Відмовтеся від салатів, заливних страв і холодних закусок на сніданок. Краще з'їжте теплу кашу, омлет з беконом, гарячий бутерброд, оладки, свіжу запіканку. Якщо у вас немає часу готувати щось з ранку - підігрійте вчорашню їжу. І, звичайно, забудьте про морозиво і прохолодні напої. Для ранкового приливу сил випийте гарячий чай, підігріте молоко або какао.

Снідайте ситно 

 Читайте також"Вітамінна бомба": дієтологи назвали 12 найкорисніших продуктів харчуванняСніданок забезпечує вас енергією на цілий день. Не варто розраховувати, що ви зможете працювати цілий день на одному з'їденому з ранку йогурті. У робочий день сніданок може бути найбільш калорійним прийомом їжі за день. До того ж восени ми витрачаємо більше енергії на підтримку тепла в організмі. Замініть легкі літні салати на тости з яйцем і лососем, кашу з грибами і макарони.

Відео дня

Використовуйте сезонні продукти

Гарбуз - найкращий осінній продукт / фото ua.depositphotos.com

Осінь дуже багата сезонними фруктами і овочами. Осінні продукти не тільки дуже корисні, але також мають велику кількість варіантів приготування. Для осіннього сніданку ви можете використовувати сезонні фрукти, овочі, ягоди та горіхи. Наприклад, з яблук можна зробити запіканку, шарлотку, млинці або тарт, грушу можна запекти з творогом і горішками, а з гарбуза зробити кашу, суп або випічку. З осінніх ягід (обліпихи, журавлини, брусниці, калини) можна зварити компот або зробити варення. Їх також можна закрити на зиму.