Хлопець бачив свою біологічну матір по телевізору / twitter.com/shanghaiist

У Китаї сім'я знайшла сина, викраденого в 1988 році у дворічному віці, завдяки технології розпізнавання облич.

Про це повідомляє телеканал CNN з посиланням на китайські ЗМІ

Читайте також"Вбивство честі": у Пакистані родичі розправилися з двома сестрами через поцілунок на відеоНаголошується, що хлопчика Мао Іня викрали біля готелю в китайському місті Сіань в провінції Шеньсі. З'ясувалося, що потім його продали бездітній парі в сусідній провінції Сичуань. Розслідування викрадення триває, і слідчі не розкривають інформацію про прийомних батьків.

Відео дня

Щоб знайти зниклого, поліцейські взяли його дитячу фотографію і створили імітацію того, як він виглядав у дорослому віці. Отримане зображення порівняли з фотографіями в національній базі даних і так зуміли знайти зниклого в місті Мяньян. Подробиці цього пошуку у ЗМІ не призводять.

18 травня 34-річний чоловік зустрівся зі своїми біологічними батьками. Цю зустріч транслювали по телебаченню.

«Я не хочу, щоб він більше зникав. Я не дозволю йому покинути мене», – сказала мати чоловіка, вона плакала.

Зниклий заявив, що має намір переїхати в Сіань, щоб жити поруч зі своїми біологічними батьками.

За відомостями ЗМІ, після зникнення Мао Іня його мати пішла з роботи і присвятила себе пошукам. Вона розповсюдила більше сотні тисяч листівок і не раз розповідала про те, що трапилося тележурналістам. Також вона стала волонтером і збирала інформацію про інших зниклих дітей. Жінка допомогла 29 зниклим возз'єднатися зі своїми сім'ями.

Мао Інь сказав, що бачив матір по телевізору і був зворушений її наполегливістю, але не розумів, що він і є тою дитиною, яку вона шукає.