У Маріуполі проведено перші спільні навчання учасників АТО та громадських активістів / Міноборони

Захід проведено за ініціативи керівництва сектору, представників громадських об’єднань та місцевих органів самоврядування, повідомляється на офіційному сайті Міноборони.

За легендою навчань, незадоволені громадяни у цивільному одязі заблокували адміністративну будівлю. На місце негайно прибув спільний патруль бійців добровольчого батальйону та місцевих активістів. Після невдалої спроби локалізувати конфлікт, на підмогу патрульним прибув армійський спецпідрозділ. В результаті, порушників громадського порядку було затримано та передано компетентним органам.

Читайте такожПід Маріуполем жителі селищ і військові залишилися без медичної допомоги

Відео дня

"Плідна співпраця сил антитерористичної операції з місцевою владою, а також патріотично налаштованими громадянами дедалі поширюється. Так, після належної підготовки представників самооборони нещодавно ми запровадили в місті спільні патрулі. Сьогодні ж ми перевірили готовність маріупольських дружин самооборони діяти разом з військовими і мені приємно констатувати, що ми успішно впоралися із завданням", - розповів начальник відділу цивільно-військового співробітництва сектору полковник Юрій Піскун.

За словами організаторів спеціальних навчань, в їхніх планах є продовження відпрацювання спільних дій щодо наведення громадського порядку в різних умовах як в Маріуполі, так й за його межами.