У повню існує низка заборон / фото pixabay.com

Перший весняний повний місяць припадає на 21 березня, він відбудеться у знаку Терезів, що, як прогнозується, принесе певну нестабільність та сумніви у правильності власних вчинків.

Повний місяць у березні: коли та о котрій зійде

Повня 21 березня відбудеться о 3 годині 43 хвилини за київським часом. За місячним календарем, це буде перехід з 15 на 16 місячну добу.

Читайте такожГороскоп на тиждень: астролог розповів, що чекає на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Місяць: що категорично не можна робити

У повню існує низка заборон, серед яких: сварки, далекі подорожі, експерименти із зачіскою, підписання важливих документів, позичання грошей.

Вважається, що в повню не можна планувати та проводити операції, бо можуть відкритися кровотечі, а рани будуть довго турбувати. Під впливом потужного Місяця можуть загостритися хвороби, емоційний стан у цей період жадає бажати кращого.

Наші пращури говорили, що у повню жінкам не можна спати у зоні місячного світла: так нібито можна втратити красу.

Кажуть, що на повний Місяць не можна просити підвищення в посаді або зарплати: це може обернутися гучним скандалом й навіть звільненням.

Більш того, у повню слід відмовитися від важкої фізичної роботи, адже це може негативно позначитися на вашому здоров'ї.

Що астрологи радять зробити у повний місяць

Астрологи кажуть, що уникнути негативного впливу повного Місяця допоможе улюблена справа або просто відпочинок. Вони радять в цей день прогулятися в парку, зайнятися спортом або почитати книгу.

Також можна в цей день, 21 березня, сходити в кіно, зайнятися аналізом своїх дій і вчинків.

Таким чином, у цей день найкраще усамітнитися з близькими людьми й провести час у спокійній обстановці.

Читайте такожАстрологи розповіли, що обіцяє гороскоп до кінця березня 2019

Повий місяць 21 березня 2019 року: як вплине на знаки Зодіаку

Овен. Ваша енергія вирує, тому направте її в правильне русло - присвятіть цей день навчанню, інтелектуальній або ручній праці.

Тілець. Саме час направити свої сили на любовний фронт. Астрологи радять у цей день закінчити давні суперечки з родичами або коханою людиною.

Близнюки. Ось і настав час, щоб вирішувати проблеми, виходити із ситуації та заробляти. У коханні астрологи радять відкинути всі сумніви.

Рак. Повний місяць - час нових можливостей для цього знаку Зодіаку. У професійному плані ви можете серйозно просунутися вперед.

Лев. Ось і настав ваш зірковий час, тому астрологи радять 21 березня просто насолоджуватися життям. День символізує прибуток, доходи.

Діва. Астрологи радять у цей день представникам цього знаку Зодіаку застосувати свій аналітичний розум й отримати нарешті бажане. Це стосується як особистого фронту, так і роботи.

Терези. Астрологи попереджають: у цей день можливі конфлікти з другою половинкою. Але потужна енергія Місяця допоможе згладити гострі кути й гідно вийти із ситуації.

Скорпіон. Бойовий настрій та впевненість у собі допоможуть у цей день досягти своєї мети. Ось тільки не приймайте поспішних рішень.

Стрілець. Є хороші новини та попередження: цей день чудово підходить для різного роду подорожей, але не здійснюйте пізніх прогулянок безлюдними місцями, інакше загрожує небезпека.

Козеріг. Цей знак Зодіаку - справжній щасливчик 21 березня, адже астрологи кажуть, що Козероги можуть отримати у цей день несподіваний прибуток.

Водолій. Зірки обіцяють щастя цьому знаку Зодіаку, якщо він зможе за допомогою могутньої енергії Місяця в цей день досягти внутрішньої гармонії.

Риби. Астрологи радять у цей день не боятися йти проти системи. Трохи завзятості допоможе досягти мети.

Місячний календар на березень 2019 року

false