На Марші рівності в Одесі затримали трьох осіб / фото УНІАН

В Одесі поліція склала адміністративні протоколи на трьох затриманих під час Маршу рівності за права представників ЛГБТ-спільноти.

Про це УНІАН повідомили у Відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Читайте такожУ Марш рівності в Києві беруть участь близько 2,5 тисяч осіб (фоторепортаж)

Відео дня

«Щодо трьох осіб складено адміністративні протоколи за дрібне хуліганство (ст.173 КпАП). Інших правопорушень не допущено», - сказали у відділі.

Зазначається, що під час ходи учасників акції «Одеса-Прайд 2019» у центрі міста поліцейські і нацгвардійці стежили за правопорядком і безпекою всіх громадян, незалежно від їх поглядів і переконань.

«Поодинокі спроби деяких агресивно налаштованих громадян вчинити провокацію і почати конфлікт з учасниками ходи і правоохоронцями відразу ж припинялися. Завдяки профілактичним заходам зіткнення між учасниками і противниками акції вдалося уникнути», - підкреслюють в поліції.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 31 серпня, в центрі Одеси вже в четвертий раз відбувся Марш рівності, ініційований ЛГБТ-спільнотою. У ході взяли участь понад 300 осіб з різних куточків країни, а також кілька десятків представників міжнародних організацій, співробітники посольств.