У одного з постраждалих - перелом черепа / фото УНІАН

На Житомирщині двоє людей постраждали від запуску феєрверків.

Читайте такожБезпечний Новий рік: рятувальники нагадали, як правильно поводитися з піротехнікоюЯк повідомили кореспонденту УНІАН в управлінні ДСНС у Житомирській області 1 січня до реанімаційного відділення Житомирської обласної лікарні з опіками обличчя та переломами черепа і кістки правого ока госпіталізували 40-річного мешканця с. Миколаївка Ємільчинського району.

«Як з’ясувалося, напередодні, під час святкування новорічного вечора у сільському клубі чоловік запалив салют від чого останній різко вибухнув. Очевидці події відразу ж викликали медиків, які госпіталізували травмованого до медичного закладу», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Як стало відомо УНІАН з поінформованих джерел у правоохоронних органах, також сьогодні вночі в 0:50 під час запуску феєрверку у центрі Житомира на вулиці Східній ще одного 36-річного чоловіка травмувало феєрверком. Зараз він також перебуває у Житомирській обласній лікарні у тяжкому стані в реанімаційному відділенні. Під час святкування Нового року житомирянин зазирнув у  феєрверк, що не спрацював, і той вибухнув.

Обом постраждалим медики надають необхідну допомогу.

Раніше УНІАН повідомляв, як патрульні відзвітували про роботу в новорічну ніч.