Коронавірус став причиною скасування конференції / фото: freepik.es

В Одесі через загрозу поширення коронавірусу скасовано 3-тю щорічну міжнародну конференцію «Одеські Дебати» (The Odesa Debate), яка планувалася на 12-13 березня.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Одеської обласної державної адміністрації, дводенна конференція, тема якої «Перспективне мислення: Побудова мирної і процвітаючої України», мала стартувати 12 березня. Сьогодні вранці захід було анонсовано, на нього запросили журналістів, але незабаром в ОДА заявили, що його скасовано.

Читайте такожКоронавірус в Італії: як виглядають популярні локації без туристів (фоторепортаж)

Відео дня

«Щойно стало відомо про скасування заходу через епідеміологічну загрозу (коронавірусу - УНІАН)», - повідомили в прес-службі.

У рамках конференції планувався візит високопоставлених українських дипломатів з профільних міністерств, а також експертів і дипломатів зі США і Європи.

Зокрема, міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, віце-міністра закордонних справ Литви Даліуса Чекуоліс, заступника помічника Державного секретаря з питань Європи та Євразії Джорджа Кента (Державний департамент США), інших представників США, Данії тощо.

Як повідомляв УНІАН, в Одесі громадські активісти через загрозу коронавірусу й погіршення ситуації із захворюванням на грип з понеділка, 9 березня, призупинили благодійні обіди для малозабезпечених людей.