«Хенкель» — Україні: програми солідарності для людей та громад / Дані — з офіційного сайту компанії

Міжнародна компанія "Хенкель" та її українські бізнеси оприлюднили дані про масштаби проєктів гуманітарної та економічної підтримки для України, співробітників та їхніх сімей, а також для постраждалих від війни людей і громад.

Масштаби допомоги перевищили 702 млн грн. — відповідна інформація оприлюднена у новому спеціальному розділі українського сайтy "Хенкель".

Допомога від міжнародної компанії Henkel та її українських бізнесів і брендів включає фінансові пожертви та передання продукції на суму майже 300 млн грн. Ця допомога надійшла міжнародним гуманітарним організаціям, волонтерським рухам, постраждалим від війни людям і громадам, співробітникам, а також прихисткам для біженців і медичним закладам. "Хенкель" однією із перших спрямувала гуманітарну допомогу мешканцям звільнених від окупації міст Київщини, Чернігівщини, Сумщини й інших регіонів країни.

Відео дня

Для підтримки економіки України міжнародна компанія "Хенкель" затвердила пакет інвестицій розміром 200 млн грн.

"Команди та бренди "Хенкель" активно працюють над новими великими проєктами допомоги для України. Як відповідальний міжнародний бізнес ми не можемо залишитись осторонь людських страждань, маємо протидіяти розгортанню гуманітарної катастрофи всіма доступними нам способами. "Хенкель" та наші бренди планують і надалі надавати широкий спектр підтримки українцям та нашій країні у протистоянні гуманітарним викликам і робити свій внесок у підтримку економічної активності в країні", — прокоментувала гуманітарні ініціативи та зусилля компанії Олена Єфремова-Курсік, президент "Хенкель" в Україні.

Міжнародна компанія Henkel зі штаб-квартирою у німецькому Дюссельдорфі відома українським споживачам як виробник і постачальник товарів популярних брендів для догляду за оселею, гігієни та краси, а також для будівництва й індустрії — Silan, Persil, Syoss, Schauma, Schwarzkopf, Loctite, Сeresit, Pattex, Metylan та ін. Компанія однією з перших серед глобальних бізнес-лідерів засудила російське вторгнення до України, підтримала заклик міжнародного співтовариства про виведення військ з її території та заявила про вихід з російського ринку, а згодом і з білоруського. Henkel має намір завершити процес припинення діяльності в цих країнах до кінця року.