Дебют Андрія Луніна в іспанській Примері відкладається / cdleganes.com

Дебют Андрія Луніна за іспанський «Леганес», куди він напередодні перейшов на правах оренди, не відбудеться в найближчі вихідні.

Як повідомляє газета Marca, в контракті голкіпера з «Леганесом» є пункт, за яким йому заборонено грати проти мадридського «Реала». "Леганес" як раз зіграє з "Вершковими" у 3-му турі Примери.

Читайте такожГолкіпер Реала українець Лунін на правах оренди перейшов у Леганес

Відео дня

Як повідомляє офіційний сайт іспанського «Леганеса», вже 30 серпня клуб представить українця в якості свого гравця. Повідомляється, що оренда українського кіпера розрахована до 30 червня 2019 року. Українець буде виступати під 99-м номером.

«Леганес» в минулому сезоні фінішував на 17-му місці в чемпіонаті Іспанії, а після двох турів поточного сезону йде на 16-му місці. В даний момент команда під керівництвом Маурісіо Пеллегріно в стартових двох турах пропустила чотири голи.

Нагадаємо, Андрій Лунін цього літа перейшов в мадридський «Реал» з луганської «Зорі» і підписав контракт терміном на шість років. Рішення "Реала" віддати голкіпера збірної України в оренду обумовлено тим, що в Мадрид перебрався Тібо Куртуа. Разом з Кейлором Навасом бельгієць буде конкурувати за місце в стартовому складі, тоді як Лунін буде отримувати ігрову практику в передмісті столиці Іспанії.