У Харкові поліція забезпечить порядок на матчі Ліги чемпіонів / Інформатор

У Харкові в день проведення матчу Ліги чемпіонів між донецьким «Шахтарем» і німецьким «Хоффенхаймом» охорону громадського порядку будуть забезпечувати 800 поліцейських.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, спортивне захід відвідають близько 35 тисяч уболівальників, 200 з яких - німецькі футбольні фанати.

За відомостями поліції, охорону громадського порядку та безпеки будуть забезпечувати 600 співробітників Нацполиции і 200 військовослужбовців Нацгвардії. У посиленому патрулюванні міста також будуть задіяні курсанти Харківського національного університету внутрішніх справ та Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Відео дня

Працівники поліції попереджають водіїв про те, що після 18:00 на вулицях Плеханівській, Храмова та провулку Власовском буде тимчасово припинено рух автотранспорту. Також поліцейські закликають громадян не порушувати порядок і дотримуватися закону.

Як повідомляв УНІАН, 19 вересня о 19:55 на стадіоні «Металіст» у Харкові розпочнеться матч першого туру групового етапу Ліги чемпіонів між командами «Шахтар» (Донецьк) і «Хоффенхайм» (Німеччина).