Ліверпуль - Крістал Пелас / twitter.com/lfc

У матчі 23-го туру англійської Прем'єр-ліги лідер турнірної таблиці «Ліверпуль» приймав лондонський «Крістал Пелас». Зустріч відбулася у Ліверпулі на стадіоні «Енфілд» і завершилася з рахунком 4:3.

На перерву команди пішли за несподіваного рахунку 1:0 на користь гостей. Гол на свій рахунок записав півзахисник «Крістал Пелас» Ендрос Таунсенд. Команда Юргена Клоппа вийшла максимально рішучою на другу половину зустрічі, і відразу після перерви нападник «Ліверпуля» Мохамед Салах зрівняв рахунок, а через сім хвилин Роберто Фірміно вивів мерсисайдців вперед - 2:1.

Читайте такожУЄФА представив офіційний м'яч плей-офф Ліги чемпіонів

Відео дня

Гості відігралися в середині другого тайму завдяки голу захисника Джеймса Томкінса. Але це було далеко не все. На 75-й хвилині «Червоні» знову вийшли вперед - Салах оформив дубль. А в доданий час відзначилися форвард господарів Садіо Мане (4:2) і півзахисник гостей Максиміліан Мейер (4:3).

«Ліверпуль» набрав 60 очок і випереджає головного конкурента - "Манчестер Сіті" на 7 пунктів (у підопічних Гвардіоли матч у запасі).

У паралельному поєдинку ігрового дня "Манчестер Юнайтед" обіграв вдома "Брайтон" - 2:1. У "МЮ" відзначилися Погба і Рашфорд. Таким чином, манкуніанці продовжили серію перемог під керівництвом нового тренера Оле-Гуннара Сульшера до семи матчів (шість з них - у АПЛ).