Ярослав Ракицький вчора перейшов в "Зеніт" / fc-zenit.ru

Український захисник Ярослав Ракицький, який перейшов у російський "Зеніт", у своєму Instagram опублікував пост, в якому подякував своєму колишньому клубу "Шахтарю".

«17 років свого життя я присвятив ФК "Шахтар". Починаючи з інтернату, в який я прийшов до 12 років та до основного складу. Я цим пишаюся і дякую "Шахтарю" за те, що дав можливість реалізувати мою найбільшу мрію!

Велике спасибі вболівальникам, які були зі мною протягом всіх цих років і які зі мною зараз. Дякую за те, що ви були і залишаєтеся справжніми вболівальниками футболу. Дякую моїй сім'ї за щиру підтримку та любов!

Відео дня

Читайте такожЯрослав Ракицький перейшов у російський «Зеніт»

Моя безмежна вдячність П. В. Дулиновому, Ю. А. Беліченку, І. І. Леонову, В. І. Яремченку, Мірчі Луческу за віру і довіру. Президент Рінат Леонідович Ахметов, таких президентів як Ви більше немає. Спасибі Вам за все!», — написав Ракицький.

Як повідомляв УНІАН, Ракицький підписав контракт з "Зенітом" терміном на 3,5 року. Також він вже поділився думками про перехід в російський клуб.

Захисник виступав за "Шахтар" з 2009 року. З тих пір він 7 разів виграв чемпіонат України, по 6 разів Кубок і Суперкубок України.

У нинішньому сезоні на рахунку вихованця "оранжево-чорних" 16 матчів і 1 гол за донеччан у всіх турнірах.