У Ракицького в Санкт-Петербурзі живе батько / fc-zenit.ru

Новачок синьо-біло-блакитних Ярослав Ракицький розповів про свій перехід в російський клуб, дружбу з Анатолієм Тимощуком і Петербург.

— Я дуже щасливий! Я перейшов з однієї топ-команди, з «Шахтаря», в іншу топ-команду — «Зеніт». Буду робити все, що від мене залежить, і викладатися на полі на всі сто відсотків заради команди. Щоб команда завжди вигравала, - сказав в першу чергу український легіонер в інтерв'ю офіційному сайту клубу.

Говорячи про Анатолія Тимощука і колишнього головного тренера «Зеніта» і "Шахтаря" Мірчу Луческу, гравець зазначив:

Відео дня

— З Толіком я весь час на зв'язку, а Луческу мені подзвонив кілька днів тому. Він запевнив мене в тому, що «Зеніт» — команда дуже високого рівня, що тут — шикарні умови, стадіон та все решта.

Про ігровий номер:

— Так. Мені пощастило, що в «Зеніті» вільний 44-й номер, і я планую забрати його собі.

Про головну футбольну якість:

— Мої найкращі футбольні якості нехай обирають тренери, не мені про це судити. А що стосується найулюбленішого у футболі, то це вболівальники. Я чув дуже багато про «Зеніті» і його вболівальників і хочу відчути їхню підтримку на футбольному полі. Буду битися на полі і за них теж.

Про протистояння Шахтаря і Зеніта:

— Так, пам'ятаю той матч, в 2011 році. «Шахтар» тоді програв 1:0. У Петербурзі я був, так. Тут у мене живе мій рідний батько, вже більше 20 років. Я прилітав до нього в гості.

Як повідомляв УНІАН, Ярослав Ракицький сьогодні уклав контракт з "Зенітом" на 3,5 роки.