facebook.com/fcdynamoua

У середу, 24 квітня в рамках 25-го туру чемпіонату України з футболу в Прем'єр-лізі відбудеться зустріч грандів - "Динамо" прийме у себе вдома "Шахтар".

Дивіться на УНІАН онлайн відео трансляцію матчу "Динамо" - "Шахтар".

Гра відбудеться на столичному спорткомплексі "Олімпійський", який ледве встиг охолонути від політичних баталій кандидатів у президенти України. До речі, слоган, який придбав народну популярність - "Стадіон, так стадіон!" - також використало і "Динамо" при розкрутці дуелі з "Шахтарем".

Відео дня

Нагадаємо, це буде вже 186-й офіційний поєдинок між динамівцями і гірниками за всю історію існування двох клубів (перша гра відбулася у далекому 1936-му). Помітна перевага в статистиці взаємин - у представників Києва.

Читайте такожДинамо здобуло вольову перемогу над Шахтарем у молодіжній першості (відео)

Однак сьогодні всі історичні розклади не будуть мати великого значення, бо, в першу чергу, зустрічаються два лідери чемпіонату України, головні претенденти на "золото". "Шахтар" посідає місце на чолі турнірної таблиці, "Динамо" - у ролі команди, що відстає: від фаворита турніру "біло-синіх" відокремлюють 7 очок. Перемога "Шахтаря" і навіть нічия фактично будуть означати дострокове завоювання гірниками чергового титулу.

З прогнозом букмекерів на матч "Динамо" - "Шахтар" можна ознайомитися тут.

Варто додати, що і кияни, і донеччани не зможуть задіяти всіх найсильніших гравців. Кияни вже тривалий час змушені обходитися без Піварича, Дуелунда, Бесєдіна та "зимового" новачка команди Соля. "Шахтарю" не зможе допомогти Марлос, що знаходиться в лазареті, також поза грою Малишев і Тотовицький, зате є шанс побачити у справі Коваленка, який повернувся в стрій.

"Динамо" в цьому поєдинку перемога потрібна як повітря, а це означає, що з'явиться можливість побачити якісний і по-справжньому безкомпромісний футбол.

Раніше УНІАН повідомляв, де можна дивитися поєдинок "Динамо" - "Шахтар".