facebook.com/desnafc

У Києві на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського відбувся заключний поєдинок 26-го туру УПЛ, в якому київський "Арсенал" приймав чернігівську "Десну". Обидві команди представляють нижню шістку турнірної таблиці. Господарі зустрічі перемогли з рахунком 2:0, повідомляє офіційний сайт турніру.

Підопічні Ігоря Леонова відкрили рахунок на 11-й хвилині. Після навісу Калитвинцева Артур Авагімян головою відправив м'яч у дальній кут.

Читайте такожЗоря здобула важливу перемогу над Олександрією в УПЛ

Відео дня

Другий м'яч опинився у воротах гостей після призначення пенальті. На 25-й хвилині Слінкін у власному штрафному штовхнув у спину набігаючого на м'яч Ліпартію. 11-метровий впевнено реалізував Павло Оріховський.

У підсумку, 2:0 - перемога "Арсеналу", яка дозволила "Канонірам" набрати 21 очко і відірватися від "Чорноморця", який перебуває на дні таблиці. "Десна" все ще на 7-му місці з 35 пунктами.

Арсенал-Київ - Десна - 2:0

Голи: Авагімян, 11, Оріховський, 26, з пенальті

"Арсенал-Київ": Підківка, Жичиков, Башлай, Сагуткін, Осман, Домбровський, Оріховський, Ліпартія (Козак, 77), Авагімян (Кадимян, 75), Калитвинцев, Ковпак (Мудрик, 90).

"Десна": Литовка, Д. Фаворов, Імереков, Гітченко, Слінкін (Волков, 54), Якімів (Люлька, 46), Огіря, Картушов, Мостовий, Філіппов, Сергійчук (Хльобас, 76).