Олександр Хацкевич назвав сильні сторони Мохаммеда Кадірі і Олександра Караваєва / фото: Динамо Київ

Київське "Динамо" провело презентацію двох гравців, які були підписані клубом у літнє міжсезоння - Мохаммеда Кадірі і Олександра Караваєва.

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Новачків команди представив головний тренер "Динамо" Олександр Хацкевич.

"Я дуже радий, що ці хлопці опинилися у нас в команді. Олександр Караваєв в якомусь додатковому представленні не потребує. Гравець національної збірної, який може зіграти як у захисті, так і в півзахисті. Я сподіваюся, він додасть нам ефективності в атаці, а також надійності в обороні. Досвід і ставлення до своїх обов'язків у Олександра на дуже високому рівні. Так що ласкаво просимо!", - сказав Хацкевич.

Читайте також"Діє агресивно": Хацкевич оцінив першого суперника "Динамо" в єврокубках

Тренер також охарактерировал Кадірі:

"Те, що я бачив, коли переглядав ігри Мохаммеда Кадірі - його атлетизм, гра один в один, непоступливість. У цьому плані нам давно бракувало такого футболіста. Гарні враження, в тому числі і від розуміння, в який клуб він потрапив.

Так, є відмінності у вимогах до даної позиції, але все це буде, крок за кроком. Команда його прийняла, він позитивно, з посмішкою, ставиться до роботи і це підкуповує. Він додасть нам сили в середині поля. Як у чемпіонаті України, так і на євроарені. Ми також запитали, як простіше його називати, і його нікнейм - Момо".

В ході презентації футболісти отримали з рук Хацкевича футболки з номерами "6" і "20".

фото: Динамо Київ
фото: Динамо Київ

УНІАН раніше також повідомляв про те, що два основних гравця "Динамо" пропустять матч за Суперкубок України.