На Тернопільщині менш як за добу в аваріях загинуло троє осіб.

Читайте такожУ Тернополі після ДТП пасажир пістолетом розбив вікно іншого автомобіля

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, зокрема, дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у Кременці 28 грудня о 18.30. Там 33-річний житель Чернігова, керуючи автомобілем Kia Sportage, наїхав на 53-річну кременчанку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Від отриманих травм жінка померла на місці події.

Відео дня

Опівночі 29 грудня  у Тернополі на проспекті Злуки під колеса Тойота RAV4 потрапив 27-річний тернополянин. Він переходив дорогу на нерегульованому пішохідному переході. Травми, які отримав потерпілий, виявилися несумісними з життям – чоловік помер у лікарні.

Ще одна смертельна автопригода трапилася 29 грудня близько 2 годи у селі Смиківці Тернопільського району. 38-річний тернополянин, керуючи автомобілем Volkswagen Jetta, в’їхав у вантажівку DAF, яка рухалася попереду. Водій легківки загинув на місці події.

Правоохоронці з’ясовують усі обставини автопригод. Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань згідно ст. 286 Кримінального кодексу.