УНИАН

Як повідомили УНІАН в прес-службі облдержадміністрації, впродовж трьох років у гінекологічному стаціонарі тривав капітальний ремонт. У відділенні проведено заміну віконних та дверних блоків, санітарно-технічного устаткування з встановленням душових кабін.

Загалом на ремонтні роботи та хімічну очистку системи опалення було використано 1,039 млн грн.

В урочистому відкриті відремонтованого відділення взяли участь заступник голови ТОДА Юрій Юрик, директор управління охорони здоров’я ТОДА Володимир Богайчук, головний лікар «Монастириського райтермедоб’єднання» Стефанія Підгірна та керівництво району.

Відео дня

Читайте такожУ Тернопільській обласній психоневрологічній лікарні відкрили когнітивне відділення на 50 ліжок

 «Гінекологія є однією із важливих складових охорони здоров’я, адже вона стоїть на захисті материнства і дітонародження, значно впливає на демографічну ситуацію. Введення в експлуатацію акушерсько-гінекологічного відділення дасть можливість підвищити якість надання медичної допомоги вагітним, роділлям, породіллям, новонародженим Монастириського району з населенням понад 34 тисячами осіб», – сказав під час відкриття Богайчук.

На даний час в акушерсько-гінекологічному відділенні з жіночою консультацією функціонує 10 акушерських ліжок, 5 ліжок патології вагітних, 5 гінекологічних ліжок.

У пологовому відділенні організовано цілодобове чергування лікарів акушер-гінекологів.