Один з відвідувачів попросив катамаран у вигляді єдинорога і веселку над готелем / polydi.livejournal.com

Персонал британської мережі готелів Travelodge розкрив самі дивні запити від відвідувачів 2019 року.

Про це пише журнал «Навколо світу».

Читайте такожВелотур по Європі за 80 днів: пара українців на велосипедах об'єднання їхала 22 країни (відео)Серед дивних прохань – запити на додаткове ліжко для моторолера Vespa і на стадо овець під вікном – для міцного сну. Зазначається, що був випадок, коли відвідувачі просили персонал організувати повний місяць або доглядати за маленькими курчатами. Один діловий гість поцікавився, чи можна відвезти його боса з Дувра до Парижу на водному таксі.

Відео дня

У 570 готелях Travelodge, розкиданих по всій Великобританії, щорічно зупиняються близько 19 мільйонів клієнтів, а готельний персонал отримує тисячі незвичайних запитів від ділових людей та туристів. Деякі виявляються цілком здійсненними, однак інші знаходяться поза компетенцією персоналу. До них, наприклад, відносяться прохання зупинити трафік по шосе М5 або гарантувати північне сяйво.

За останні 12 місяців персонал готелів зіткнувся з почастішанням прохань про організацію оригінальних весільних пропозицій. Один з клієнтів, який зупинився в Thurrock Travelodge, запросив катамаран у вигляді єдинорога і веселку над готелем.

Команду Rhyl Travelodge попросили влаштувати романтичну вечерю при свічках на пляжі та викласти дорогу від готелю до столу пелюстками троянд. А в Leamington Spa Travelodge команді готелю було доручено створити за вікном видимість повного місяця.

Список найдивніших запитів в Travelodge 2019: «чи можете ви розбудити мене з волинкою?»; «чи можете ви заповнити мою кімнату букетами квітів будяків?»; «ви можете створити розкішне двоярусне ліжко для моїх собак Ледді та Лессі?»; «ми одружуємося в Гретне, ви могли б стати боярином мого хлопця?»; «чи можете ви записати повідомлення моєї компанії з акцентом Шона Коннері?»; «ви можете навчити мене грати в гольф за 30 хвилин?»; «чи можете ви забезпечити, щоб північне сяйво проходило повз готелю сьогодні ввечері?».

Як раніше повідомляв УНІАН, стюардеса розповіла про вподобання пасажирів у сексі під час польоту.