Buta Airwais розпочне літати зі Львова до Баку / фото УНІАН

Цього року міжнародний аеропорт “Львів” починає співпрацювати із ще однією новою бюджетною авіакомпанією — азербайджанською Buta Airwais, яка виконуватиме польоти зі Львова до Баку.

Читайте такожЩе одна авіакомпанія переїде з аеропорту "Київ" в "Бориспіль"

Як стало відомо 032.ua з системи бронювання авіаперевізника, польоти до Львова компанія почне виконувати уже з 23 грудня двічі на тиждень: щопонеділка та щочетверга. Стартова ціна квитків — 32 долари США. Тривалість польоту 3,5 години.

Відео дня
Азербайджанський лоукостер у грудні розпочне літати зі Львова до Баку

Про відкриття львівського напрямку авіаперевізник також повідомив на своїй Іnstagram-сторінці: “В нас є чудова новина для тих, хто ще не вирішив, де проведе Новий рік! Відкриваємо рейс в одне із найгарніших міст Східної Європи — Львів”.

Додамо, що, за інформацією речника львівського аеропорту Богдана Білана, у літньому сезоні уже був рейс зі Львова до Баку. Тоді його виконувала також азербайджанська авіакомпанія AZAL. Обидві ці компанії є дочками ЗАТ “Азербайджанські авіалінії”. Також він повідомив, що ці польоти поки стартують на зиму, а з початком літньої навігації їх виконуватиме будь-яка з цих компаній.

Нагадаємо, у 2020 році чотири напрямки зі Львова відкриє українська SkyUp.