Повідомляється про вибухи в центрі Донецька / фото dnews.dn.ua

Потужні вибухи пролунали в центрі окупованого Донецька у понеділок вранці.

Про це пишуть місцеві жителі в соціальних мережах, а також повідомляють ресурси терористів.

Читайте такожЗ'єднання явилися свіжі фото з місця ліквідації ватажка "ДНР" Захарченка

Відео дня

"Донецьк. Центр. Дуже сильний вибух, схожий на той, що був у "Сепарі", "Потужний вибух, їхала по Університетській, проспект Комсомольський, ніби десь поруч", "А кого рвонули в нашому центрі?", "Бульвар Пушкіна почув два поспіль і побачив стовп диму в районі гаражів за Шахтарем", "Схоже, когось утилізують?", "Потужно прогриміло, навіть стіна здригнулася", - зібрав "ОстроВ" реакцію соцмереж на вибух в окупованому місті.

Пізніше з'явилися записи про те, що після вибухів у центрі міста почалася стрілянина зі стрілецької зброї.

Як повідомляє Telegram-канал "Говорит Москва", вибухи сталися у кварталі, де розташована "резиденція" ватажка "ДНР". За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Як повідомляв УНІАН, Захарченко був убитий 31 серпня 2018 року в результаті вибуху в ресторані «Сепар» у центрі Донецька. У СБУ припустили, що його смерть могла стати результатом внутрішніх кримінальних конфліктів у середовищі бойовиків, насамперед пов'язаних з перерозподілом бізнесу.

Крім того, в СБУ не виключали причетності до вбивства ватажка бойовиків російських спецслужб, для яких досить одіозна фігура Захарченко могла стати непотрібною і заважати.