Фото: прес-служба полку «Азов»

Сьогодні вночі, 7 червня, внаслідок прицільного артилерійського обстрілу позицій спецпідрозділу «Азов» поблизу населеного пункту Новолуганське на Світлодарській дузі загинули двоє бійців  на позивні «Круглий» та «Максон».

Про це повідомляє прес-служба полку «Азов».

«Ворог, підступно знехтувавши всіма домовленостями та режимом припинення вогню, атакував наші опорні пункти з артилерії 122 мм та мінометів 120 мм», - йдеться у повідомленні.

Відео дня
Фото: прес-служба полку «Азов»

Зазначається, що полтавець Дмитро «Круглий» Пругло прийшов в «Азов» у 2014 році, брав участь у всіх ключових боях підрозділу, де «показав свої хоробрість та професіоналізм». Він займав посаду заступника командира роти з роботи із особовим складом. Йому було 28 років.

Фото: прес-служба полку «Азов»
Фото: прес-служба полку «Азов»

23-річний Максим «Максон» Олексюк долучився до полку «Азов» у 2017 році.

«За півтора року служби проявив себе відданим військовій справі, відповідальним та щирим побратимом», - розповіли про бійця азовці.

Фото: прес-служба полку «Азов»

Як повідомляв прес-центр штабу ООС, на Донбасі бойовики вдарили з артилерії - загинули двоє українських військових, 10 постраждали.

Президент України Володимир Зеленський вважає, що артилерійські обстріли поблизу Новолуганського на Донеччині та інших населених пунктів в ніч проти 7 червня, внаслідок яких двоє українських військових загинули, а восьмеро отримали поранення, свідчать про втрату Росією контролю над найманцями.