Ілюстрація REUTERS

Терористичні формування "Луганська народна республіка" і "Донецька народна республіка" давно ведуть між собою війну. Так що про "Малоросію" й не може йтися. Про це заявив ветеран АТО, волонтер фонду "Повернись живим" Андрій Римарук, передає "Обозреватель".

"Те, що там (з оголошенням "Малоросії" — УНІАН.) рука Кремля — це зрозуміло", - зазначив він.

Римарук також звернув увагу, що насправді "ЛНР" і "ДНР" і так між собою воюють, втім, поки це відбувається в рамках бізнесу. У кожної із сторін своє зелене світло на розграбування всіх цих територій.

Відео дня

"Там на одному куті заробляють великі гроші. Виводять їх у Росію, мріють, що коли-небудь туди втечуть і будуть класно жити", — розповів волонтер.

Читайте такожЗахарченка можуть ліквідувати через заяви про "Малоросію" - ЗМІ

Як повідомляв УНІАН, ватажок "ДНР" Олександр Захарченко заявив про створення нової "держави", "Малоросії", яка, за його словами, має стати "наступником" України.

У свою чергу, в так званій Луганській народній республіці заявили, що не брали участь у засіданні про заснування "Малоросії", про яку раніше заявив ватажок бойовиків "Донецької народної республіки" Олександр Захарченко.

Також джерела росЗМІ стверджують, що ініціатива про створення "Малоросії" йшла не від Суркова, і взагалі - Кремль нібито не в курсі.