Російські окупанти бояться атак ЗСУ / фото ua.depositphotos.com

Робота ракетно-артилерійських військ ЗСУ по логістичних ланцюжках російських окупантів настільки ефективна, що загарбники відтягують їх подалі від фронту.

Так, командувач угрупування військ загарбників в Україні Сергій Суровікін заборонив російським солдатам розвантажуватися/завантажуватися на залізниці менш ніж за 100 км від позицій Сил оборони України. Про це на брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генштабу Олексій Громов.

"За наявною інформацією, з урахуванням втрат... Суровікін наказав заборонити проведення будь-яких розвантажувально-завантажувальних робіт на залізничному транспорті на відстані менш як 100 км до лінії бойового зіткнення", – сказав він.

Відео дня

За словами посадовця, з початку повномасштабної війни завдано вогневої враження 34 пунктам управління, 47 складам ворога з боєприпасами та паливно-мастильними матеріалами, а також більш ніж 100 районам зосередження живої сили окупантів.

Війна в Україні: останні новини

Як раніше повідомляв УНІАН, за минулу добу Збройні сили України уразили 7 районів зосередження особового складу та озброєння і військової техніки (ОВТ), склад пально-мастильних матеріалів, а також п’ять інших важливих об’єктів противника.

З початку війни Російська Федерація втратила орієнтовно 89 тисяч 440 осіб військових.

Також стало відомо, що Росія готує новий масований удар по Україні. На це вказують супутникові знімки.

Вас також можуть зацікавити новини: