Українські воїни задали жару російським окупантам / фото 28 ОМБр ім. Лицарів Зимового Походу

Цієї доби українські війська завдали чергових успішних ударів по позиціях російських терористів. Зокрема, вдалося знищити ворожі пункти управління, зенітно-ракетні комплекси та артилерію.

Як повідомляє Генштаб ЗСУ, авіація сил оборони впродовж доби завдала вісім ударів по районах зосередження особового складу росіян, а також один - по пункту управління та три - по зенітно-ракетним комплексам противника.

Крім того, українські ракетні війська та артилерія протягом доби уразили два пункти управління, один засіб протиповітряної оборони та один артилерійський засіб ворога на вогневій позиції.

Відео дня

Водночас, за даними Генштабу, цієї доби Росія завдала вісім ракетних та 30 авіаційних ударів, а також здійснила 19 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ та населених пунктах. 

Внаслідок російських терористичних атак є загиблі та поранені серед цивільних. Також зруйновані та пошкоджені житлові будинки, школи та інша цивільна інфраструктура.

Війна в Україні - ліквідація окупантів

Як повідомляв УНІАН, впродовж минулої доби українські захисники ліквідували ще 490 російських окупантів. Також було знищено понад три десятки танків, бойових броньованих машин та артилерійських систем. 

Загалом з початку повномасштабного вторгнення Росія втратила близько 261310 своїх військових та понад 33 тисячі одиниць техніки та озброєння.

Вас також можуть зацікавити новини: