Гаубиця Д-20 / фото armedman.ru

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що на озброєння України надходить потужна і сучасна техніка - та, про яку кілька місяців тому могли тільки мріяти. 

А ось в РФ впевнені, що у них зброя краща. Так, російський пропагандист Олександр Сладков особливо цінний для Кремля, адже розхвалює військову міць російської армії. Про це йдеться в сюжеті проекту FreeДом.

В одному зі своїх сюжетів Сладков гордо демонстрував, як окупанти воюють проти України за допомогою гаубиць Д-20. Тобто поки Україна озброюється і модернізується сучасними зразками військової техніки, рашисти гордо демонструють сталінські зразки. 

Так, дальність вогню у "сталінської Кувалди" - не більше 18 км. А ось показники у РСЗВ на озброєнні ЗСУ - понад 80 км.

Також армійців Путіна помітили на танках Т-62, які були зняті з виробництва ще 50 років тому. Також, за інформацією військової розвідки України, росіяни почали розконсервувати військові склади на острові Сахалін.

"Ось тільки очевидна деградація Кремля взагалі не лягає на картинку "другої могутньої армії в світі". Тому росіянам доводиться робити те, що у них виходить найкраще, - брехати", - підсумували журналісти.

Раніше Росія знеславилася зі своєю грізною зброєю "Термінатор-2" в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: