У Сумах розбирають завали після атаки / скріншот

З-під завалів багатоповерхівки у Сумах, куди вночі влучив російський дрон-камікадзе типу "шахед", дістали тіло другої загиблої особи. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій.

"Під час розбору завалів 5-поверхового житлового будинку співробітникам ДСНС деблоковано тіло другої загиблої особи", - йдеться у повідомленні.

Таким чином, як зазначили в ДСНС, наразі відомо про двох загиблих і вісьмох постраждалих людей унаслідок нічної російської атаки по місту. 

Відео дня

"Роботи тривають", - додали в службі.

Удар "шахеда" по багатоповерхівці у Сумах

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 13 березня окупанти атакували Суми безпілотниками типу "шахед", один з них влучив у багатоквартирний будинок.

В Сумській ОВА заявили, що в результаті удару спалахнула пожежа. Зруйновані кілька поверхів п'ятиповерхівки. Там додали, що пошкоджено 30 квартир, з них 15 - зруйновані. 

Також в ОВА поінформували, що з-під завалів врятовано 10 людей, 8 з яких отримали травми різного ступеня тяжкості. 

Згодом в ДСНС, повідомили, що на місці розбору завалів у п’ятиповерховому житловому будинку рятувальники деблокували тіло людини. За інформацією Сумської міської військової адміністрації, семеро із десяти постраждалих внаслідок удару лікуються амбулаторно, троє - у стаціонарах (стан двох - тяжкий стабільний, одного - середньої тяжкості). 

Вас також можуть зацікавити новини: