В Токмаку потужно прилетіло по базі росіян / скріншот

В окупованому Токмаку на Запоріжжі потужний вибух пролунав на військовій базі російських окупантів. Про це повідомляють місцеві пабліки в Телеграм.

"Токмак. Обстріл командного пункту та місця розміщення техніки одного з підрозділів 58-ї загальновійськової армії ЗС РФ", – пише канал "Токмак це Україна".

На опублікованих кадрах видно грибоподібну хмару диму, яка здіймається після початкового вибуху. Також з того ж місця починає підніматися густий чорний дим. В момент зйомки добре чути проліт, ймовірно, ще однієї ракети, що змусило оператора негайно впасти на землю.

Війна в Україні – останні новини

В ГУР повідомили, що цієї ночі в окупованому Криму українські військові висадилися на мисі Тарханкут та провели диверсійний рейд. Стверджується, що спецпризначенцям вдалося пошкодити чотири швидкохідні катери ворога та знищити щонайменше 30 окупантів.

Безпосередньо на фронті тривают виснажливі бої. За словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, Сили оборони просуваються в умовах відчайдушного опору російських окупантів. У той же час на Куп‘янському напрямку ворог не полишає спроб наступати і продовжує здійснювати численні обстріли, намагаючись вразити інфраструктуру.

Вас також можуть зацікавити новини: