Бійці 110-ї ОМБр знищили черговий російський Су-25 / колаж УНІАН, фото Міноборони РФ, armyinform

Бійці 110-ї окремої механізованої бригади (ОМБр) знищили черговий російський штурмовик Су-25. Про це у Facebook повідомив військовослужбовець Сергій Ісаєв.

"Восьмий пішов!" - написав він.

За його інформацією, борт був збитий на Покровському напрямку. І це восьмий збитий літак на рахунку бійців за 20 днів.

Відео дня
Бійці 110-ї ОМБр знищили черговий російський Су-25 / скріншот

Оновлено. Вказану інформацію підтвердив президент України Володимир Зеленський у відеозверненні.

"Сьогодні у наших воїнів у Донецькій області є результат, який необхідний у всіх напрямках, у всіх тих районах, де російські удари загрожують нашим позиціям, нашим містам та громадам", - наголосив він.

Зеленський підтвердив, що українські воїни 110-ї окремої механізованої бригади збили черговий російський Су-25. Він зазначив, що якби в Україні було більше адекватних сучасних систем ППО та авіації, то "російський повітряний флот зазнав би такого ж краху, як і їхній Чорноморський флот". За його словами, тоді б російський терор став би неможливим.

Втрати Росії в Україні на 25 травня

Нагадаємо, загальні бойові втрати Росії в Україні в широкомасштабній війні орієнтовно склали близько 500080 чоловік особового складу.

Сили оборони України за минулу добу знищили 1140 російських окупантів. Також всього за день Росія втратила: 15 танків, 11 ББМ, 27 артилерійських систем, 2 РСЗВ, 1 засіб ППО, 39 одиниць автомобільної техніки та автоцистерн і 3 одиниці спеціальної техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: