Ще один ворожий Су-25 ліквідовано / фото Міноборони РФ​​​​​

Авіаційні втрати ворога на 23 травня 2024 року зросли - зенітники 110 ОМБр знищили сьогодні російський Су-25.

Про це 110 окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка повідомила на своїй сторінці у Facebook. "Обіцяли, що геноцид російських "Су" буде продовжуватись, обіцянку тримаємо! Іще мінус два літаки окупантів на нашому напрямку", - зазначають військові.

Вони зауважують, що напередодні "посадили на вічну стоянку в донбаських степах" ворожий Су-25. "Це раз. А вже сьогодні нестримні зенітники 110 ОМБр снайперськи відпрацювали по іще одному Су. Це два. М*сковитам досі не вистачає клепки зрозуміти, що ми не дамо їм можливості засмічувати наш повітряний простір своїм літаючим залізом. Будемо збивати й далі!", - йдеться у повідомленні бригади.

Триває війна в Україні - новини, які сьогодні варто знати

Як повідомляв УНІАН, 18 травня воїни 110-ї окремої механізованої бригади також збили російський Су-25 на Донеччині. Це був четвертий ворожий літак, збитий бійцями цієї бригади від початку травня 2024 року.

Вчора Генштаб ЗСУ інформував про збиття чергового російського штурмовика Су-25 було на Покровському напрямку. Зазначалось, що на цьому напрямку зросла кількість атак, і ворог штурмовими групами та технікою намагається вклинитися в наші бойові порядки. Ситуація залишається напруженою.

Загалом, за даними Генштабу, починаючи з 24 лютого 2022 року і станом на ранок 23 травня 2024-го, знищено 355 літаків супротивника.

Вас також можуть зацікавити новини: