Скрипаль був отруєний 4 березня 2018 року в Солсбері / фото colonelcassad.livejournal.com

Племінниця отруєного екс-офіцера ГРУ Сергія Скрипаля Вікторія розповіла російським пропагандистам, що інформацію про самопочуття дядька отримує тільки зі ЗМІ, але, на її думку, його вже давно немає в живих.

"Мені особисто ніхто про його стан не доповідає. Але про це йшлося вже давно. Ну немає Скрипаля в живих. <...> Скоро рік — 4 березня. І ось шостого березня вам нададуть урну з прахом і скажуть: Скрипаль помер, і на його, скажімо так, прохання ми його кремували", — сказала "РІА Новости" Вікторія Скрипаль.

Читайте такожСША внесли до санкційного списком отруювачів Скрипаля "Петрова" і "Боширова"

Відео дня

Раніше вона не раз заявляла, що не сумнівається в смерті дядька, інакше, на її думку, він обов'язково зв'язався б зі своєю матір'ю.

Напередодні газета Times з посиланням на британську розвідку повідомила, що стан здоров'я Сергія Скрипаля погіршився. За даними видання, йому надають медичну допомогу вдома, проте лікарі побоюються, що пацієнт не зможе повністю видужати.

Нагадаємо, 4 березня 2018 року в Солсбері був отруєний раніше засуджений в РФ за шпигунство на користь Лондона екс-розвідник ГРУ Сергій Скрипаль. Разом з ним постраждала донька Юлія. Влада країни заявила, що росіяни отруєні речовиною нервово-паралітичної дії "Новачок", яку розробляли в СРСР і РФ.