Володимир Путін / фото REUTERS

Попри істерику в Кремлі на тлі виборів у різних країнах, зокрема в Британії, підтримка України західними партнерами не припиниться до її перемоги.

Впевненість у цьому висловив радник Офісу резидента України Олексій Арестович на каналі Фейгін Live.

"Через те, що багато виборів, створюється враження, що Путін отримав якийсь шанс. Близько нічого такого немає. Передвиборна риторика і реальна політика – це небо і земля", – заявив він.

За словами Арестовича, незалежно від результатів виборів нічого не зміниться: підтримка як була, так і буде.

"Світовий консенсус, він давно вже вирішений: Україна доведе цю війну до переможного кінця так, як це визначать українці. Перемогою буде вважатися те, що ми порахуємо перемогою, а не те, що нам нав'яжуть. Путінські спроби звести все у пат носять медійний характер", – упевнений він.

"Вся ця істерія нагадує істерію в бункері у Гітлера... Рівно істерика того ж роду... Коли так поводяться таксисти, я ще розумію, але коли так поводиться глава великої держави, який ще вчора претендував на те, щоб бути третім полюсом у великому світі з Китаєм і США, а нині скуповує "драндулети" у Ірану, тому що не в змозі їх зробити... То як би все зрозуміло", – додав Арестович.

Борис Джонсон повертається

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що у Британії подала у відставку прем'єр-міністр Ліз Трасс.

У зв'язку з цим колишній британський прем'єр-міністр Борис Джонсон вирішив перервати свою відпустку, щоб розпочати участь у кампанії з обрання нового лідера Консервативної партії та глави уряду країни.