В аеропорту "Шереметьєво" втсановили комплекс для боротьби з безпілотниками / фото ua.depositphotos.com

У Москві в аеропорту "Шереметьєво" розмістили радіолокаційно-оптичний комплекс для виявлення та знешкодження безпілотників. Йдеться про систему "ЕНОТ-СД".

Про це повідомляє російське пропагандистське агентство "ТАСС". Зазначається, що комплекс встановили задля "забезпечення високого рівня польотів". 

Комплекс "ЕНОТ-СД" призначений для автоматичного виявлення цілей, що низько летять, їхньої верифікації та протидії шляхом створення перешкод. Вони не впливають на роботу літаків та інше обладнання в аеропорту. 

Відео дня

Інші новини Росії

На тлі запровадження санкцій проти РФ російські аеропорти та авіакомпанії відключать від міжнародної доменної зони. Загалом в Росії у доменній зоні .аero зареєстровано понад 200 сайтів.

Тим часом вранці 14 листопада під Москвою дрони атакували підприємство, де розробляють ракети. Вибухи пролунали в Коломні – очевидці також зняли відео прольоту дронів в районі цього населеного пункту. У пабліках писали, що дрони атакували конструкторське бюро "Машиностроєніє".

У Брянській області РФ безпілотник атакував хімічний завод. У росЗМІ писали, що дрон вдарив по цеху "Брянського хімічного заводу імені 50-річчя СССР". Повідомлялося, що цех був пробитий у трьох місцях.

Вас також можуть зацікавити новини: