Тіло Сари знайшли 12 березня / фото Sky News

Поліцейський Вейн Казенс, якого раніше затримали за підозрою у вбивстві британки Сари Еверард, визнав свою провину.

Про це повідомляє BBC.

За їхніми даними, чоловік визнав, що викрав і зґвалтував 33-річну Сару Еверард, тіло якої було знайдено через тиждень після того, як вона пропала безвісти дорогою додому.

Відео дня

"З'явившись в Олд-Бейлі через відеозв'язок, Вейн Казенс визнав себе винним як у викраденні, так і у зґвалтуванні. Суд каже, що він також взяв на себе відповідальність за вбивство пані Еверард, але не зробив заяви щодо звинувачення у вбивстві", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожНе обійшлося без затримань: у Лондоні вшанували пам'ять 33-річної Сари Еверард, убитої поліцейським (фоторепортаж)

Вбивство Сари Еверард: що сталося

3 березня 33-річна Сара Еверард йшла від одного району на півдні Лондона (Клепхем) до іншого (Брікстон). Але дівчина так і не дісталася додому.

12 березня правоохоронці заарештували двох осіб (чоловіка і жінку) за підозрою у викраденні дівчини. Того ж дня в графстві Кент знайшли тіло Сари Еверард.

13 березня підозрюваний у викраденні Сари Еверард, 46-річний поліцейський Вейн Казенс вперше з'явився в залі суду. Він служив у лавах поліції з 2018 року - зокрема, охороняв будівлі парламенту і посольств у Лондоні.