REUTERS

У Ріо-де-Жанейро частково обвалився похилий майданчик, призначений для проведення змагань у вітрильних видах спорту на Олімпійських іграх.

Читайте такожУ Бразилії затримали близько 10 осіб, підозрюваних у підготовці терактів на Олімпіаді

Прес-секретар оргкомітету Ігор-2016 Філіп Уілкінсон заявив, що в обваленні конструкції винні високі хвилі і шторм, що прийшли в Ріо в суботу.

Відео дня

За словами Уілкінсона, з підрядником вже зв'язалися, і він зобов'язався за чотири дні повністю відремонтувати тимчасову споруду у приморській спортивній зоні Марина-да-Глоріа.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, однак експерти знову ставлять питання про якість будівництва спортивних об'єктів в Бразилії.

Змагання у вітрильних дисциплінах на Олімпіаді почнуться 8 серпня. Як відомо, церемонія відкриття Ігор відбудеться у п'ятницю.

Видання повідомило, що розгул стихії на вихідних також звинувачують у затопленні телестудії на знаменитому пляжі Копакабана біля волейбольної арени.

Якість будівництва спортивних об'єктів у Ріо піддається критиці з квітня, коли обвалилася піднята над рівнем землі велодоріжка. Цей інцидент призвів до загибелі двох людей.