Рада засновників ”Таврії” призначила головним тренером сімферопольської футбольної команди 43-річного Олега Лужного - відомого у минулому гравця київського ”Динамо” й лондонського ”Арсеналу”. Лужний підписав із ”Таврією” контракт на три роки, повідомила прес-служба клубу.

Керівництво ”Таврії” минулого тижня звільнило 66-річного Семена Альтмана з посади головного тренера команди, на якій він працював близько року.

Лужний із 2006 року працював асистентом головного тренера ”Динамо”.

Відео дня

Як зазначив гендиректор ”Таврії” Сергій Куніцин, керівництво клубу сподівається, що з приходом Лужного команда підніметься в турнірній таблиці вже в майбутньому сезоні.

”Перед командою стоять серйозні завдання, тому працювати будемо по-серйозному. Для мене всі ви рівні: мені не важливі ваші національність і вік. Я хочу, щоб на кожен матч ви виходили, як на останній у своєму житті, билися на полі з першої й до останньої секунди. Хто відповідатиме цим критеріям - той і у мене гратиме”, - сказав Лужний футболістам 6 червня на базі спорткомплексу ”Скіф” у Бахчисарайському районі Криму.