Найтитулованіший слем-поет України презентує диск «Весна, Любов, Полежака»Артем Полежака, найтитулованіший слем-поет України, автор першої в нашій країні поетичної збірки без жодного тексту, підготував новий сюрприз своїм шанувальникам.
31 березня у столичному клубі «Route 66» буде презентовано диск спільного літературно-музичного проекту «Полежака+Барабас».
Як зазначають організатори концерту, мистецьке об’єднання «Остання Барикада», «проект задумувався, як одиничний перформанс. Але він просто не мав права зникнути після фурору, який викликав виступ музикантів на останньому Форумі видавців у Львові.
Коли Артем Полежака і гурт Барабас зачинились в теплій студії, щоб перечекати зиму, то ненароком записали майже два десятки треків. Це й стало приводом для видання їхньої першої платівки під назвою «Весна, Любов, Полежака». Композиції платівки містять як гострі соціальні, так і романтичні теми. Артем Полежака і гурт Барабас у своїх піснях використали як гумористичний, так і серйозний підхід до актуальних проблем. Вони не зациклювалися на одному стилі, а творили музичні композиції таким чином, аби найвибагливіший меломан зміг знайти на цьому диску саме свій трек».

Найтитулованіший слем-поет України презентує диск «Весна, Любов, Полежака»
Місце: клуб «Route 66» (м. Київ, вул. Жилянська, 87/30)
Час: 31 березня о 18.30
Вхід: 30 грн