Чоловіка, який оголений бігав у столичній підземці й з кулаками кидався на працівників поліції, доставили до лікарні. Про це повідомили у прес-службі поліції Києва.

"Інцидент стався у вестибюлі станції метро "Позняки". При спробі поліцейських та чергової по станції заспокоїти агресивного пасажира він чинив опір. Однак правопорушника затримали і передали лікарям", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до чергової частини управління поліції метрополітену від чергової по станції надійшло повідомлення про те, що на платформі перебуває оголений чоловік. Працівник поліції намагався заспокоїти чоловіка, але на зауваження він не реагував.

Читайте такожУ Києві оголений чоловік "йшов до церкви" (відео 21+)

Окрім того, чоловік почав лаятися та вдарив поліцейського. Потім стрибнув у вагон та проїхав ще кілька зупинок. На станції метро "Червоний хутір" працівник поліції, який намагався затримати правопорушника, отримав удар по голові. Однак чоловіка таки затримали й викликали "швидку".

З’ясувалося, що затриманий - 29–річний уродженець Чернігівщини, який перебуває на обліку, оскільки має проблеми із психічним здоров’ям. Чоловік перебуває у лікарні.

Слідчим відділом управління поліції в метрополітені Головного управління Національної поліції в місті Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України, яка передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Як повідомляли ЗМІ, у київському метрополітені на станції метро "Червоний хутір", кінцевій на Сирецько-Печерській лінії, розгулював абсолютно голий чоловік. Йому вдалося навіть вдертися до кабіни машиніста.