На цій головоломці вам потрібно знайти цілих 8 відмінностей / printablee.com

Ця головоломка під силу тільки дуже уважним людям, адже тільки людина з дійсно гострим зором зможе знайти всі відмінності між картинками за короткий час.

Нову оптичну ілюзію від ресурсу printablee.com пропонує Mirror. На картинці зображений стіл, накритий для вечері, з тарілкою, на якій стоїть апетитна піца пепероні. Ваше завдання - знайти всі відмінності між картинками за 20 секунд. Відмінностей цілих 8, так що будьте дуже уважні.

Відео дня
Головоломка/ printablee.com

Щодня кидаючи собі виклик вирішувати складні завдання і головоломки, ви можете поліпшити свої когнітивні функції і, в свою чергу, силу мозку. І хоча спочатку у вас можуть виникнути проблеми з вирішенням складних головоломок, чим частіше ви практикуєтеся, тим краще у вас виходитиме.

Якщо вам важко, розділіть картинку на зручні частини, щоб спробувати знайти всі відмінності якомога швидше. Деякі відмінності навіть розташовані поруч одна з одним, щоб полегшити вам роботу.

Якщо вам не вдалося виявити всі відмінності, правильна відповідь знаходиться внизу.

Рішення / printablee.com

Якщо ви не втомилися і хочете ще цікавих завдань, то ось головоломка з верблюдами, де потрібно дуже постаратися, щоб знайти неочевидні відмінності за 15 секунд.

Вас також можуть зацікавити новини: