Цікавий психологічний тест по положенню ніг / УНІАН

Як правило, знайомий нам психологічний тест - картинки, з яких потрібно вибрати якусь одну, а потім психолог їх розшифрує. А як вам ідея про те, щоб просто звернути увагу на людину, коли вона сидить? Поза, яку вона приймає, багато розповість про неї.

Як дізнатися психологічний портрет - тест по ногах

Найпростіший спосіб швидко пройти тест на психологічний портрет - це звернути увагу на положення ніг людини, коли вона сідає на стілець або крісло. Здається, що вона тримає ноги так, як їй зручно, але насправді та чи інша поза здатна дістати всі скелети з шафи випробуваного.

Пройдіть цей тест і дізнайтеся про себе більше / УНІАН
  • Схрещені щиколотки

Людина, які тримає ноги в такому положенні, практична, витончена, стримана і елегантна. Може надихати і мотивувати людей, буквально "заряджає" своїми амбіціями інших. Готова працювати заради своєї мрії, але ніколи не проявляється агресивно, вміє контролювати емоції. Ніколи не поспішає з рішеннями, завжди закінчує розпочате. Люди довіряють такій людині, тому що вона стежить і за зовнішністю, і за словами, а також вміє приховувати свою невпевненість і переконувати.

Відео дня
  • Одна нога на інший

Така особистість - справжній дипломат, здатний вести діалог на будь-яку тему. Приємний співрозмовник, мудрий і врівноважений, ніколи ні до кого не ставиться упереджено. Зважує слова перш, ніж їх вимовити, ставиться до оточуючих уважно. Нелегко довіряє, поводиться, як інтроверт, але володіє енергією творчості. Насолоджується життям і не вважає за потрібне комусь щось доводити - він може сам про себе подбати, якщо від нього відвернуться люди. У друзях і знайомих вибірковий, вважає за краще спілкуватися з тими, хто розділяє його думки, погляди і настрої. Більше зацікавлений в самоаналізі, ніж у зовнішньому світі, тому виявляється мудрішим багатьох оточуючих його людей.

  • Голеностоп однієї ноги на коліні інший

Така поза - вірна ознака того, що перед нами авторитарна особистість, яка бажає домінувати. Людина володіє достатнім рівнем самовпевненості, щоб окреслювати особисті межі. Як правило, добре одягається і виглядає - впевнена, що порядок повинен бути завжди і в усьому. Нікуди не поспішає - всьому свій час і місце.

Особистість, яка приймає тазу позу, вважає, що над недоліками треба працювати, тому багато часу витрачає на самовдосконалення. Ще один пріоритет - кар'єра, причому, вона повинна бути захоплюючою, цікавою і перспективною. Для сторонніх людей людина подібного типу - закрита, груба і зарозуміла, але для близьких вона найтурботливіша на світі.

Вас також можуть зацікавити новини: