Шафран може бути корисний для позудения / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Якщо ви шукаєте способи схуднути, почніть зі зміни свого раціону, і таємнича спеція шафран може бути дуже ДО РЕЧІ. Як пише HealthShots, шафран має властивості, які допоможуть скинути зайві кілограми.

"Шафран має безліч переваг для контролю ваги, включаючи здатність зменшувати тягу до їжі, пригнічувати апетит, контролювати рівень цукру в крові і прискорювати обмін речовин", - розповіла дієтолог нитки Шарма.

Дослідження, опубліковане в журналі Nutrition Research, показало, що шафран пригнічує відчуття голоду і тим самим скорочує кількість перекусів. Жінки, які використовували його у своєму повсякденному житті, повідомили, що почуваються ситішими після їжі, і це з часом призвело до помітної втрати ваги.

Відео дня

"Шафран також містить антиоксиданти, які захищають організм від окисного стресу, що може сприяти зниженню ваги за рахунок поліпшення загального стану здоров'я", - додала дієтолог.

Включити шафран в свій раціон можна різними способами. Наприклад, приймати по щіпці екстракту один раз на день або ж заварювати в окропі.

Як відомо, шафран - найдорожча спеція в світі в зв'язку з тим, що процес її виготовлення досить трудомісткий.

Раніше УНІАН писав, що станеться з вашим тілом, якщо ви їсте шафран щодня.

Вас також можуть зацікавити новини: