Кабмін призначив заступників міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства / фото УНІАН

Кабінет міністрів України призначив двох заступників міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства, повідомляє прес-служба Кабміну.

Читайте такожКабмін схвалив програму дій уряду

Згідно з повідомленням, на посаду заступника міністра з аграрних питань призначено Інну Метельову, а на посаду заступника міністра з питань регіонального розвитку призначено Юлію Свириденко.

Відео дня

Також прес-служба повідомляє про початок роботи уряду над інструментами із здешевлення кредитів для придбання земель сільськогосподарського призначення. Згідно з повідомленням, відповідне розпорядження Кабінет міністрів ухвалив на засіданні.

Як повідомляв УНІАН, 18 вересня 2019 року Кабмін призначив ряд заступників міністрів.

У Міністерстві розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства заступником міністра було призначено Сергія Ніколайчука.

Довідка УНІАН. Інна Метельова працювала в держорганах України - Державному казначействі і Міністерстві фінансів, проектах USAID (спеціалізація - економіка, фінанси і стратегічне планування). А також обіймала посаду заступника голови правління корпорації «Сварог Вест Груп» майже 10 років (2008-2017 рр.).

Юлія Свириденко була в.о. голови Чернігівської обласної державної адміністрації у 2018 році, до цього - першим заступником голови Чернігівської обласної державної адміністрації. Має економічну освіту, досвід роботи залучення інвестицій в Чернігівську область, зокрема й китайських.