Найбільший національний рітейлер компанія "АТБ-маркет" повністю припинила роботу своїх магазинів на тимчасово окупованих територіях, магазини відкриються лише після повного відновлення там українського контролю.

Про це повідомила прес-служба компанії.

"Компанія "АТБ-маркет" офіційно заявляє, що не здійснює будь-якої господарської діяльності на тимчасово окупованих територіях України... …Магазини, які знаходяться у тимчасового окупованих містах, зачиняються до встановлення контролю над містом українською військово-цивільною адміністрацією", — заявила компанія, яка здійснює управління мережею магазинів АТБ.

Відео дня

З початку масштабної воєнної агресії магазини торгівельної мережі "АТБ" працюють у посиленому режимі. Графік їх роботи коригується в залежності від бойових дій — при їх загостренні магазини АТБ зачиняються, а потім, якщо дозволяє обстановка, вони відновлюють діяльність.

"Деякі магазини у містах, які перебувають у зонах безпосередніх бойових дій, закриваються. — Уточнили у прес-службі "АТБ-маркет". — Таких заходів компанія вживає для безпеки своїх співробітників та відвідувачів магазинів. Після стабілізації ситуації магазини АТБ відновлюють свою діяльність".

Перелік тимчасово непрацюючих магазинів мережі АТБ можна знайти за цим посиланням на її офіційному сайті.