64-мегапіксельний смартфон Redmi Note 8 представлять 29 серпня / фото Redmi

Віце-президент Xiaomi і голова бренду Redmi Лю Вейбінг, як і було обіцяно, сьогодні назвав точну дату наступної презентації новинок Redmi. Презентація призначена на 29 серпня.

Читайте такожRedmi представивши свій перший ноутбук (фото)

Як відомо, підрозділ Redmi, що виділився в самостійний бренд на початку року, зараз випускає не тільки смартфони. Раніше під брендом Redmi вийшли пральна машина і ноутбук, а наступною категорією продуктів стануть телевізори, пише itc.ua.

Відео дня

Буквально днями китайський регулятор 3C схвалив вихід розумного телевізора з модельним номером L70M5-RA (цифра 70 вказує на діагональ екрану). Сьогодні ж Лю Вейбінг підтвердив, що лінійка розумних телевізорів Redmi TV дебютує саме 29 серпня. Поки незрозуміло, чи стане 70-дюймова модель єдиною в новоспеченій лінійці телевізорів Redmi, або ж разом з нею дебютують й інші моделі з екранами іншої діагоналі. Очікується, що вартість 70-дюймового розумного телевізора Redmi буде близька до моделі Xiaomi Mi TV 4S, яка на домашньому ринку оцінена ¥5199 (~$738).

Прем'єра 64-мегапіксельного смартфона Redmi Note 8, який є одним із найочікуваніших смартфонів середнього класу другої половини цього року, також очікується у цей день. На це вказує відповідь топ-менеджера на уточнююче запитання одного з користувачів.

Що стосується самого смартфона Redmi Note 8, незважаючи на безліч витоків, з ними на даній стадії є певна плутанина. Справа в тому, що паралельно з базовим Redmi Note 8, якщо орієнтуватися на витоки, готуються ще кілька моделей у рамках оновленої лінійки: просунутіший варіант Redmi Note 8 Pro за аналогією з Note 7 Pro, а також моделі Redmi 8 і Redmi 8A на заміну нинішнім Redmi 7 і Redmi 7A.

Буквально днями смартфони Redmi з модельними номерами M1906G7E/T і M1908C3IE/C пройшли сертифікаційні випробування 3C і TENAA. І ось зараз все вказує на те, що M1908C3IE/C — це Redmi 8, а під номером M1906G7E/T ховається Redmi Note 8. Відповідний запис в TENAA вказує, що смартфон Redmi Note 8 отримав екран діагоналлю 6,217 дюйма, акумулятор ємністю 5000 мА•год і матиме розміри 156,3х75,4х9,4 мм. І це чудово узгоджується з повідомленням Лю Вейбінга, заявив для Redmi Note 8 просунутіший набір камер, більш ємну АКБ і вищий показник ефективної площі дисплея (співвідношення площі екрану до площі лицьової панелі). Водночас поки достеменно невідомо, як виглядатиме Redmi Note 8.