Імпортні відправлення з Китаю продовжують надходити до України / фото УНІАН

Публічне акціонерне товариство "Укрпошта" з 26 лютого відновило прийом всіх видів поштових відправлень з України до Китаю.

Читайте такожНаявних в Україні тест-систем вистачить для перевірки на коронавірус 900 людей - Скалецька

Про це повідомляється на офіційному сайті компанії.

Відео дня

"З 26 лютого відновлюється прийом всіх видів експортних відправлень до Китаю. Це стало можливим завдяки допомозі Посольства Китайської Народної Республіки в Україні. Зараз жодних заборон з боку Національної пошти Китаю щодо приймання посилок немає", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що імпортні відправлення з Китаю продовжують надходити в Україну. Національна пошта Китаю та інші логістичні партнери, здійснюють доставку до України, не мають жодних заборон від ВОЗ та Всесвітнього поштового союзу на вивезення пошти з території Китаю. При цьому в "Укрпошті" попередили, що через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній терміни транзиту пошти в Україну можуть бути збільшені.

Як повідомляв УНІАН, раніше "Укрпошта" оголошувала про тимчасове припинення прийому посилок в Китай у зв'язку зі значним скороченням авіарейсів через спалах коронавіруса в цій країні.

"Укрпошта" входить до сфери управління Міністерства інфраструктури України та є національним оператором поштового зв'язку в країні. Підприємство надає понад 50 видів послуг через 12 тисяч відділень по всій Україні. Штат компанії налічує близько 76 тисяч співробітників.