Зовнішність нового електрокара Fiat 500 розкрили до прем'єри / фото Worldscoop

На французькому форумі Worldscoop опубліковані фотографії нового Fiat 500e. Електричний сітікар зберіг форм-фактор і пропорції попередника, але став виглядати сучасніше.

Читайте такожFiat Chrysler і Peugeot Citroen домовилися про злиття в мегаконцерн

Про електричну новинку Fiat немає ніякої інформації, тому можна орієнтуватися на машину попереднього покоління, яку «друга» 500e повинна перевершити за всіма параметрами, пише motor.ru. Колишній електрокар випускався з 2013 по 2017 рік і оснащується одним електромотором, що видає 113 кінських сил і 200 Нм крутного моменту.

Відео дня

Батарея на 24 кіловат-години забезпечувала 500e пробіг у 130-160 кілометрів. За попередньою інформацією, у нового сітікара цей параметр зросте як мінімум удвічі, а то і зовсім становитиме 400 кілометрів. Також за чутками, 500e залишиться єдиною версією моделі – від варіантів з ДВС компанія змушена буде відмовитися через необхідність вкластися в нові норми шкідливих викидів.

Ймовірно, офіційна прем'єра нового Fiat 500e відбудеться найближчими днями. Компанія може піти за прикладом спорідненої по альянсу FCA «Альфа Ромео» і представити електрокар в Мережі.