Ляшко каже, що не схотів їхати на ефір Суспільного через його низький рейтинг / фото УНІАН

Кандидат у президенти України Олег Ляшко заявив, що не з’явився на дебатах з Анатолієм Гриценком в ефірі суспільного каналу «UA:Перший» через свій щільний графік та низькі рейтинги суспільного мовника.

Читайте такожЛідером президентського рейтингу залишається Зеленський - опитування (відео)

У своєму дописі на Facebook Ляшко розкритикував голову правління ПАТ "НСТУ" Зураба Аласанію.

Відео дня

«У мене дуже, дуже напружений графік, у 5 ранку встаю, в 12 ночі лягаю. Я не відмовляюся від жодних дебатів, на відміну від моїх боягузливих конкурентів. Але Аласанія опустив рейтинг Першого національного нижче плінтуса: з ким дебатувати і хто це побачить?!», - наголосив він.

«Тому замість мого манекена Аласанія хай виставить своє опудало як найбільшого лузера, який поховав чудовий український канал. Після перемоги на президентських виборах я призначу керівником Першого національного Оксану Пекун і поверну в його ефір чудові народні програми», - підсумував кандидат.

Напередодні повідомлялось, що кандидати на пост президента Юрій Бойко та Олег Ляшко не прийшли на дебати з Анатолієм Гриценком на Суспільному мовленні. Замість кандидатів, опонентами Гриценка на політичному ток-шоу стали пластикові манекени.

За словами ведучих програми, свою відмову Бойко та Ляшко пояснили тим, що мають зустрічі з виборцями у регіонах.