Анатолій Гриценко / фото УНІАН

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко пообіцяв у разі обрання його президентом відповідати на дії окупантів на багато потужнішими ударами.

Про це він розповів у інтерв'ю ЦЕНЗОР.НЕТ.

Він зазначив, щоб перемогти у війні потрібно діяти не тільки на окупованих територіях, а й знищувати військові об'єкти на території Росії.

"Це абсолютно виправдано по всіх законах бойових дій, що треба рушити комунікації, подавляти волю, рушити командні центри... А не тільки тих, хто перейшов лінію зіткнення. Тим більше, коли б'ють на 50 км системи залпового вогню безкарно абсолютно", - заявив Гриценко.

Він наголосив, що потрібно відповідати на обстріли бойовиків. І якщо окупанти порушують режим припинення вогню, потрібно відповідати у рази сильніше.

"Діятимемо, як Ізраїль: якщо вбили одного, значить десятьох їхніх людей буде вбито. Значить, буде концентровано удар так, щоб більше снайпер і не підходив близько туди. Припинення вогню, так припинення вогню. Якщо хтось порушив, то повинен отримати по голові так, щоб більше не хотілося", - наголосив Гриценко.