Зеленський відповів на питання про "ухиляння від армії" / фото УНІАН

Кандидат у президенти Володимир Зеленський відповів на звинувачення про начебто ухиляння від повісток. Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав під час дебатів на НСК "Олімпійський".

Читайте також"Вже була надана відповідь": Порошенко ухилився від відповіді на питання Зеленського

Відповідаючи на звинувачення від чинного голови держави, кандидата у президенти України Петра Порошенка про те, що він начебто "ховався від повісток", Зеленський наголосив: "З приводу того, що я "ховаюся": я був дуже багато разів в АТО. Ви знаєте, що у мене було дуже багато зйомок "Вечірнього квартала". Від кого я ховаюся? Від яких повісток я ховаюся? Я публічна людина. Мене не змогли знайти і дати мені в руки повістку?".

Відео дня

Також Зеленський додав: "Про що Ви зараз говорите? Ви знову брешете, Петро Олексійович!".

Нагадаємо, сьогодні, 19 квітня, на стадіоні "Олімпійський" відбуваються передвиборчі дебати кандидатів у президенти України Петра Порошенка і Володимира Зеленського. Їх проведення передбачено виборчим законодавством. Згідно з законом, дебати мають відбутися в останню п'ятницю перед днем виборів. Напередодні стало відомо, що Петро Порошенко погодився на умови Володимира Зеленського взяти участь в дебатах на стадіоні о 19:00. Дивитися дебати онлайн Порошенка і Зеленського можна буде на сайті УНІАН.