Сергій Гусовський / фото УНІАН

Кандидат на пост київського міського голови від партії “За майбутнє” Сергій Гусовський закликав усіх громадян прийти на місцеві вибори 25 жовтня.

Про це він заявив в ефірі програми “Право на владу”.

Гусовський назвав заклики утриматися від голосування через пандемію спробою залякати виборців: “Багато маніпуляцій зараз пов’язані з пандемією – людям лячно, на виборах можна заразитися. Інша маніпуляція – захмарні рейтинги: все вже і так вирішено, закрийтеся по хатах, подбайте про себе, не йдіть на вибори. Таким маніпуляціям треба казати “Ні”! Подбати про себе – це якраз прийти і визначити, кому довірити владу на наступні 5 років”.

Відео дня

Політик, зазначив, що децентралізація дала багато ресурсів місцевому самоврядуванню. Тому вкрай важливо вирішити, кому саме віддати свій голос.

“Просив би людей взяти з собою засоби індивідуального захисту і прийти на вибори. Те, що відбуватиметься на місцевих радах протягом року, однозначно вплине й на те, що відбуватиметься в парламенті. А це в свою чергу буде визначати, куди і як рухається країна. Тому є велике прохання – подбати про себе і обов’язково прийти на вибори”.